Preskočiť na obsah

Staňte sa partnerom Aktívnej školy

Ako už viete v školskom roku 2022/23 bude môcť na základe výsledkov výzvy MŠVVaŠ SR realizovať činnosť na školách nasledovných 17 subjektov:

1. Street Dance Academy a Laci Strike
2. OZ za zdravší život
3. Pomáhame pohybom o.z.
4. Americký futbal na Slovensku
5. Slovenská golfová asociácia – SKGA
6. Slovenská gymnastická federácia
7. Slovenská Cheerleading Únia – SCÚ
8. Mammal – Slovenský zväz MMA
9. Slovenská plavecká federácia – SPF
10. Slovenska rope skippingova asociacia
11. Slovenský stolnotenisový zväz
12. Slovenský tenisový zväz
13. Slovenský Zväz Hádzanej
14. Slovak Karate Union
15. Slovenský zväz ľadového hokeja SZĽH
16. Slovenský zväz tanečných športov
17. O2 Športová akadémia Mateja Tótha

✅AKO TO FUNGUJE
Zástupcovia vyššie menovaných subjektov môžu Vašu školu osloviť s ponukou na spoluprácu, ktorá je bezodplatná. Spolupráca je podmienená súhlasom riaditeľa školy.

✅KDE NÁJDETE VIAC INFO
Viac informácií nájdu riaditelia a učitelia na https://www.aktivnaskola.sk/moduly/sk-rok-2022-2023/ . Oficiálne výsledky výzvy hľadajte na https://www.minedu.sk/moduly/.

✅NEHLÁSTE SA MOŽETE BYŤ OSLOVENÍ
Do projektu sa nedá priamo prihlásiť, ale školy budú oslovované na spoluprácu. Svoje šance byť oslovení môžete zvýšiť tak, že kontaktujete priamo koordinátora za projekt o ktorý by ste mali záujem. Zatiaľ kapacitne nie je možné pokryť všetky školy, preto prosíme o pochopenie.

✅DAJTE O SEBE VEDIEŤ
Dajte vedieť poskytovateľom, že Vaša škola má záujem o MODULY a “ZAHLASUJTE” na stránke https://sutaze.skolskysport.sk/sutaze/program-sutazi/ (na ľavo hore MODULY – MOŽETE SI VYBRAŤ AJ VIAC MODULOV. Tieto informácie budú doručené poskytovateľom Modulov. (‼️ “ZAHLASOVANÍM” na stránke, alebo kontaktovaním priamo poskytovateľov nevzniká nárok na realizáciu, ani nemá takýto kontakt charakter objednávky‼️.)

Facebook
Email
Print